Tombola – Porsborgs Take-Away

Corona'en er, for at sige det ligeud, noget lort! Tiden er svær og vi er alle ved at være trætte af nedlukning og restriktioner.

Vi kunne læne os tilbage og håbe på det bedste! Det er vi bare ikke gode til. Derfor lancerer vi nu "Porsborgs Støt, Spis & Vind Tombola"! Ærligt; det er hjælp til os selv, men det er også et forsøg på, at få nogle gode oplevelser ud i verden til gode mennesker.

Tombolaen fungerer således, at hver uge hvor vi rammer minimum 200 100 solgte couverter af vores ugentlige 3-retters takeaway-menu, trækker vi lod mellem alle ordrer og en række af VILDE præmier! Flere interessante præmier tilføjes løbende til tombolaen...
Du får lækker mad OG et lod i tombolaen. Alt imens du støtter os i den fortsatte Corona-krig. Se udvalget af potentielle præmier herunder.

Senest opdateret: 01.03 2021 07.45

Status Uge 08

Lidt om vores take-away

Vores take-away er ikke som den klassiske opfattelse af konceptet. Det er ikke altid mad du kan tage direkte ud af emballagen og sætte tænderne i. Til gengæld får du lækre retter, lavet fra bunden, som leveres portionsopdelt, i emballage som tåler, at komme direkte i ovnen eller mikrobølgeovnen. Det betyder, at du får så frisk mad som overhovedet muligt, men det kræver altså, at du selv kører maden det allersidste skridt i mål. Opvarmingen varierer fra ret til ret, men typisk drejer det sig om 15 minutter ved 180 grader, så er der serveret.

Find hjælp til tilberedning