Tilberedning – Porsborgs Take-Away
Lidt hjælp til

Tilberedningen

Vi har lagt en masse tid og energi i, at skabe lækkert mad, og derefter pakket det i fine portioner til dig.

Du skal blot varme maden, anrette og spise. Det er da nemt. Hvis du varmer maden op i emballagen, behold da folien på, da du på den måde sikrer, at fugt ikke forlader maden.

Du kan starte med at tænde ovnen på 180 grader og derefter kan du finde de retter du leder efter lige herunder.

Retter fundet

  • Bagte kartoffelbåde

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med kartofler kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter

  • Boeuf Bourguignon

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-20 minutter

  • Boller i Karry

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-20 minutter

  • Børne Byg-Selv Burger

    Bøf og kartofler tages ud af emballagen, og lunes i ovnen i ca. 10 minutter ved 180 grader.
    Burgerbollen får 2-3 minutter. Vær påpasselig, så du ikke giver den for meget.

  • Børnepasta med kyllingelår og gnavegrønt

    Grøntsager samt dip tages op af emballagen.
    Dæk evt. emballagen til igen, så du holder på fugten, og kom i ovnen, ved 180 grader, i cirka 10 min.

  • Brændende Kærlighed med smørfyldt mos og grillede grøntsager

    Forvarm din ovn til 180 grader.
    Bibehold folien på emballagerne. Begge bakker kommes i ovnen i 10-15.

  • Braiseret svinekæber med persillerødder

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-20 minutter

  • Butter Chicken

    Folien skal forblive på emballagen.
    Emballagen med indholdet kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter.
    Pynt med frisk koriander.

  • Chicken BBQ Burger

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med kyllingekød kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10 minutter.
    Burgerbollen får 2-3 minutter i ovnen. Vær påpasselig, at den ikke får for meget.

    Coleslaw er klar direkte fra emballagen.

    Saml burgeren og nyd den.

  • Chicken Tikka Masala

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med al indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter.
    Brød lunes i 1-2 minutter i ovnen.

  • Chili Con Carne

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med al indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter.

  • Coq au vin

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-20 minutter

  • Double Cheeseburger med sprødt bacon

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Emballagen med bøfferne kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i ca. 10 minutter.
    Burgerbolle kommes i ovnen i 2-3 minutter. Vær påpasselig så den ikke får for meget.

    Saml burgeren og nyd den.

    Evt. kartofler kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter.

  • Engelsk bøf af Kalvestriploin med bløde løg, stegte kartofler, grøntsager og sky sauce

    Der prikkes små huller i folien på emballagen, hvorefter emballage med indhold kommer i ovnen i 8-10 min ved 180 grader, forvarmet.

  • Farserede Porrer

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Emballagen med indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-18 minutter.

  • Fiskefrikadeller med forårets kartoffelsalat

    Tag remouladen ud, og varm evt. resten i ovnen i 12-15 minutter. Du kan naturligvis også undlade at varme kartoffelsalaten – i dette tilfælde tager du blot salaten ud af emballagen inden opvarmning.

  • Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade, smørstegte kartofler, rugbrød og citron

    Medmindre andet angives, så lad folien forblive på emballagen under opvarmning.
    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Frikadeller og kartofler varmes i 15-20 minutter
    Resten servers koldt

  • Fløde Braiseret Kalkun

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med al indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10-12 minutter.

  • Frisk pasta med alt det gode

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med al indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10-12 minutter.

  • Ginger BBQ ribs med nudler og sesam

    Tag nudler ud af emballagen, og kom derefter emballagen med ribs direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter. Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Vil du lune nudlerne, får de 10 minutter i ovnen

  • Grillet spidskål med saltede mandler, friskost, rugbrødscroutoner og forårs-urtesalat

    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Spidskålen varmes i 15 minutter. Resten af retten anrettes koldt.

  • Grillet Spidskål penslet med Miso og brunet smør med salvie

    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Bakken med kål og Løgboullion, og bakken med Polenta varmes 10 min ved 180 grader. De ristede mandler og urter salaten anrettes oven på den varme kål med boullionen under.

  • Grillet steak (ca. 200g)

    Emballagen med kartofler og spidskål kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter
    Emballagen med steak kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10 minutter.

  • Grøn Karry Suppe

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med al indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter.
    Evt. brød lunes i 1-2 minutter i ovnen.

  • Hjemmelavede tarteletter

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med tarteletfyld kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-20 minutter.
    Tarteletskallerne tages ud af emballagen og kommes i ovnen i 3-5 minutter.

  • Intens Pulled Pork Burger

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Emballagen med kartofler kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter
    Emballagen med kødet kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10 minutter
    Burgerbollen får 2-3 minutter i ovnen. Vær påpasselig med ikke at give den for meget.

    Saml burgeren og nyd den.

  • Karbonader med kartofler og stuvede grøntsager

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med al indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter.

  • Klassisk Gullash

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med al indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter.

  • Lækker Kalvecoulotte til 2 personer

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Emballagen med kødet kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 20-25 minutter. Derefter skæres culotten mod fibrene.
    Emballagen med det resterende garniture, kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10-15 minutter

  • Lækker Kalveribeye til 2 personer

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Emballagen med kødet kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 20-25 minutter.
    Emballagen med det resterende garniture, kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10-15 minutter

  • Lækker lasagne med salat (børneret)

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med al indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 20 minutter

  • Langtidstilberedt kalveculotte (2 couverter)

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Emballagen med kødet kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 20-25 minutter. Derefter skæres culotten mod fibrene.
    Emballagen med det resterende garniture, kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10-15 minutter

  • Menu: Sommer og Sol

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Forretter:
    Er klar til servering ved levering.

    Hovedretter:
    Sauce varmes 10 minutter.
    Kartofler kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter

    Kødet får 15-17 minutter i ovnen
    Kylling får 10 minutter i ovnen

  • Mør kalve-entrecote

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Emballagen med kødet kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 20-25 minutter.
    Emballagen med det resterende garniture, kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10-15 minutter

  • Naan-wrap med falafel på sweet potato

    Bibehold folien på emballagen såvidt muligt.
    Emballagen med falafel varmes 5-6 minutter i ovnen ved 180 grader, forvarmet ovn.
    Naanbrødet skal blot lunes 1-2 minutter i almindelig ovn. Evt. 45 sek. i mikroovn.

  • Øl-braiseret svinekæber med cremet perlebyg og bagte rødder

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-20 minutter

  • Osso Buco

    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med kød og sauce kommes direkte i ovnen i 15-20 minutter
    Emballagen med mosen kommes direkte i ovnen i 10 minutter

  • Paneret svinekotelet

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-20 minutter

  • Pasta med kødsauce (børneret)

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med lasagne kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 20 minutter

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 10)

    Medmindre andet angives, så lad folien forblive på emballagen under opvarmning.
    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Forret:
    Bakke med fisk 20-25 minutter.
    Bakke med blomkålspure og buketter 15-20 minutter.
    Smørsauce varmes enten i emballagen i ovn i 15 minutter eller gryde til saucen er varm.

    Hovedret:
    Bakke med ribeye varmes i 15-20 minutter. Portionen er beregnet til 150g. pr. person.
    Bakke med kartoffel; folie tages af og bakken får 15-20 minutter i ovnen.
    Bakke med jordskokker; 15-20 minutter i ovnen.
    Trøffel-sauce varmes enten i gryde til den er varm, eller i ovn i 10-15 minutter.

    Dessert: Serveres kold

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 11)

    Medmindre andet angives, så lad folien forblive på emballagen under opvarmning.
    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Forret:
    Anrettes kold (musling flødesauce omrøres før servering)

    Hovedret:
    Bakke med kød og sauce varmes 15-20 minutter
    Bakke med rødder varmes 15-20 minutter
    Bakke med korn otto varmes 10-20 minutter omrøres før servering (tilsæt evt. lidt mælk eller fløde vis konsistens er for kompakt)
    Syltet æbler (koldt)

    Dessert:
    Karmel sauce lunes i gryde eller ovn ca. 10 minutter
    Resten koldt

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 12)

    Medmindre andet angives, så lad folien forblive på emballagen under opvarmning.
    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Forret:
    Lun suppen i emballagen i ovnen i 10 minutter eller i en gryde til “kogepunktet”.
    Hæld den varme suppe over krebsehalerne og purløgen.
    Skil suppen med ramsløgsolien og den brunede smør.

    Hovedret:
    Varm kødet i 15-20 minutter.
    Varm kartoffel, gulerødder og sauce, i 10-15 minutter.
    Skær kødet.
    Anret.

    Dessert:
    Lun vaflen 2-3 minutter ved 180.
    Hæld limesiruppen over vaflen.
    Kom isen oven på og afslut med den bagte hvide chokolade.

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 12) (Kopier)

    Medmindre andet angives, så lad folien forblive på emballagen under opvarmning.
    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Forret:
    Lun suppen i emballagen i ovnen i 10 minutter eller i en gryde til “kogepunktet”.
    Hæld den varme suppe over krebsehalerne og purløgen.
    Skil suppen med ramsløgsolien og den brunede smør.

    Hovedret:
    Varm kødet i 15-20 minutter.
    Varm kartoffel, gulerødder og sauce, i 10-15 minutter.
    Skær kødet.
    Anret.

    Dessert:
    Lun vaflen 2-3 minutter ved 180.
    Hæld limesiruppen over vaflen.
    Kom isen oven på og afslut med den bagte hvide chokolade.

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 14)

    Medmindre andet angives, så lad folien forblive på emballagen under opvarmning.
    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Forret:
    Varm brioche-brødet i 2-4 minutter. De andre elementer forbliver kolde og anrettes på brødet.

    Hovedret:
    Emballagen med kød, porrer og sauce varmes kommes i ovnen i 15-20 minutter.

    Dessert:
    Anrettes kold. Husk at tage isen op fra frost cirka 10 minutter før servering.

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 15)

    Medmindre andet angives, så lad folien forblive på emballagen under opvarmning.
    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Forret:
    Retten serveres kold

    Hovedret:
    Alle emballager til hovedretten kommes i ovnen i 15-20 minutter. Anrettes og serveres.

    Dessert:
    Retten serveres kold

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 2)

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Forret:
    Anrettes kold.

    Hovedret:
    Emballagen med kødet kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 6-8 minutter
    Emballagen med det resterende garniture, såsom sovs, kartofler, svampe, m.m., kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-20 minutter

    Dessert:
    Tag vaniljeparfaiten op af fryseren 20 minutter inden anretning.
    Anrettes kold.

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 3)

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Forret:
    Anrettes kold.

    Hovedret:
    Fjern folien fra Pommes Anna, 20-25 min. i ovn ved 180 grader.
    Andre varme komponenter; behold folien på emballagen, 10-15 min. i ovn ved 180 grader.

    Dessert:
    Anrettes kold.

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 4)

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Forret:
    Anrettes kold.

    Hovedret:
    Emballagen med kødet kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10-15 minutter.
    Emballagen med det resterende garniture, såsom persillerødder og puré, kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10-15 minutter
    Fjern folien fra emballagen med pommes duchesse. Kom i ovnen ved 180 grader, i 10-15 minutter.

    Dessert:
    Tag vaniljeisen op af fryseren 20 minutter inden anretning.
    Anrettes kold.

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 5)

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Forret:
    Tag folien af emballagen med tærten, kom i forvarmet ovn ved 180 grader i 10-15 minutter.

    Hovedret:
    Emballagen med kødet kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 20-25 minutter. Derefter skæres culotten mod fibrene.
    Emballagen med det resterende garniture, såsom gulerødder og puré, kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10-15 minutter
    Fjern folien fra emballagen med pommes fondant, behold folien på emballagen med saucen. Kom begge emballager i ovnen ved 180 grader, i 10-15 minutter.

    Dessert:
    Tag passionsfrugt-isen op af fryseren 20 minutter inden anretning.
    Anrettes kold.

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 6)

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Forret:
    Anrettes kold.

    Hovedret:
    Kalvefilet’en giver du 15-20 min. i forvarmet ovn ved 180 grader.
    Den resterende garniture giver du 10-15 min. i ovnen.
    Emballagen med pommes fondant kan med fordel komme i ovnen uden folie.

    Dessert:
    Tag Pannacotta’en ud af køleskabet 5 min. inden anretning.
    Anrettes kold.

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 7)

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Forret:
    Anrettes kold.

    Hovedret:
    Alle komponenter giver du 10-15 minutter i forvarmet ovn ved 180 grader.

    Dessert:
    Tag isen ud af fryseren 20 minutter inden servering. Anrettes kold.

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 8)

    Medmindre andet angives, så lad folien forblive på emballagen under opvarmning.
    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Forret:
    Fjern folien fra brødet og varm det 5 minutter i ovnen.
    Kom suppen i en gryde eller kasserolle. Varm suppen op til kogepunktet og hæld den over fisken i en skål af eget ønske.

    Hovedret:
    Prik huller i folien på alle bakker. Alle bakker skal have 10-15 minutter i ovnen. Anret på tallerken, og drys persille over polenta lige inden servering.

    Dessert:
    Kagen og crumble kan opbevares ved stuetemperatur indtil servering. Isen tages ud fra frost 10 minutter inden servering.

  • Porsborgs 3-Retters (Uge 9)

    Medmindre andet angives, så lad folien forblive på emballagen under opvarmning.
    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Forret:
    Saucen varmes let op i en gryde til den en lun.
    Rejer anrettes i midten af en skål. Urtecrumble på den ene side og Saucen på den anden side af rejerne. Ramsløgsolien dryppes forsigtigt over saucen. De friske urter ligges over rejerne.

    Hovedret:
    Culotten varmes 15-20 min på 180. Bakken med blomkålspuré varmes 10 min ved 180. Bakken med Pommes Anna, Demi Glace og Asparges broccoli varmes 10-15 min ved 180. Kødet skæres i skiver. Det hele anrettes med urter på toppen.

    Dessert:
    Isen tages ud 10 min før servering
    Kagen lunes let i ovnen i 5-7 min på 180 grader.
    Isen ligges oven på den lune kage og crumble drysses udover. Anret med citronmelisse på toppen.

  • Porsborgs Forårslaks

    Forvarm din ovn til 180 grader, varmluft.
    Emballagen med laks og grøntsager kommes i ovnen i 12 minutter.
    Emballagen med kartofler, kommes i ovnen i 15-18 minutter.

  • Porsborgs Gyros

    Tag kødet ud, som varmes 10-12 minutter i ovnen ved 180 grader, forvarmet ovn.
    Fladbrødet skal blot lunes 1-2 minutter i almindelig ovn. Evt. 45 sek. i mikroovn.

    Montér kød, salat og tzatziki i det lune fladbrød. Velbekomme.

  • Porsborgs Kalvefrikassé

    Folien skal forblive på emballagen.
    Emballagen med indholdet kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter.

  • Ramen

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med al indhold kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter.

  • Ribbensteg Sandwich

    Folie fjernes fra ribbensteg og varmes ved 180 grader i ovn i 20 min (indstil evt. din ovn på grill de sidste 10 min eller hæv temperatur til 200 grader for sprødere svær) skal skæres i skiver efter tilberedning.
    Rødkål, sovs og kartofler varmes ved 180 grader i 15-20 min.
    Burgerbollen får 2-3 minutter i ovnen.

  • Saftig cheeseburger

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.

    Emballagen med kartofler kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter.
    Emballagen med bøffen kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i ca. 10 minutter.
    Burgerbolle kommes i ovnen i 2-3 minutter. Vær påpasselig så den ikke får for meget.

    Saml burgeren og nyd den.

  • Saftig hakkebøf

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med bøf, kartofler, sovs og løg kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-20 minutter

  • Smørristede kartofler

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med kartofler kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter

  • Sweet Potatoes boats

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med kartofler kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter

  • Thaiburgeren du drømte om

    Folien skal om muligt forblive på emballagen.
    Emballagen med kartofler kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 15-17 minutter
    Emballagen med kyllingekød kommes direkte i ovnen, ved 180 grader, i 10 minutter
    Burgerbollen skal have 2-3 minutter i den forvarmede ovn.

    Salaten marinieres i den vedlagte marinade, hvorefter burgeren kan “samles” og nydes.

  • Wiener schnitzel

    Forvarm din ovn til 180 grader.

    Prik hul i folien ved kartofler og smørsauce. Undlad at prikke folien ved ærter.
    Kom al tilbehør i ovnen i 15 minutter.

    Folien tages helt af emballagen med kødet, emballagen kommes direkte i ovnen i 10 minutter.

  • Wrap med lækre linsefrikadeller

    Tag dellerne ud, som varmes 5-6 minutter i ovnen ved 180 grader, forvarmet ovn.
    Fladbrødet skal blot lunes 1-2 minutter i almindelig ovn. Evt. 45 sek. i mikroovn.

Lidt om vores take-away

Vores take-away er ikke som den klassiske opfattelse af konceptet. Det er ikke altid mad du kan tage direkte ud af emballagen og sætte tænderne i. Til gengæld får du lækre retter, lavet fra bunden, som leveres portionsopdelt, i emballage som tåler, at komme direkte i ovnen eller mikrobølgeovnen. Det betyder, at du får så frisk mad som overhovedet muligt, men det kræver altså, at du selv kører maden det allersidste skridt i mål. Opvarmingen varierer fra ret til ret, men typisk drejer det sig om 15 minutter ved 180 grader, så er der serveret.

Find hjælp til tilberedning