Take-Away Menuer – Porsborgs Take-Away
Take-Away

Menuer*

Vi har sammensat et par gode take-away menuer, som er perfekte til middagen, som gerne må være lidt mere speciel. Fra to personer.

Der kommer løbende flere menuer til, så følg med. Alle menuer leveres som selskabs-menuer, hvor alle elementer er opdelt og klar til anretning. OBS * menuer skal bestilles 2 dage inden ønsket levering

Menu til minimum 2 personer

Sommer og Sol
Fra DKK. 230,- pr. person

Bestilling skal ske minimum 2 hverdage før ønsket levering.
Menuen er udviklet således man selv sammensætter, ud fra 3 forskellige muligheder indenfor forretter, hovedretter og desserter, se videre herunder.

Valgfri forret

Forretter


  • Grillede grønne asparges med parmesan, kørvel og håndpillede rejer
    DKK. 75,-

  • Porsborgs laksemad på ristet surdejsbrød, urtemayonnaise og vagtlæg
    DKK. 75,-

  • Lufttørret okseinderlår med marinerede salater, duften af citron og ristede hasselnødder
    DKK. 75,-

Valgfri hovedret

Hovedretter


  • Drønlækker kalveculotte med timianstegte gulerødder, små kartofler og bearnaisesauce
    DKK. 175,-


  • Trøffelfarseret kyllingebryst med forårsløg, grillet fennikel og basilikumssauce
    DKK. 145,-


  • Langtidsstegt nakkesteg med rosmarinsauce, aromatiske rodfrugter og cremet kartoffelmos
    DKK. 105,-


Valgfri desserter

Desserter


  • Hvidchokolade pannecotta med hindbærcoulis og mynte
    DKK. 50,-


  • Mørk chokolademousse med kaffe og smørristede mandler
    DKK. 50,-


  • Vaniljeparfait med saltet karamelsauce og marinerede bær
    DKK. 50,-


Menu til minimum 2 personer

Det Grønne Bord
DKK. 200,- pr. person

Bestilling skal ske minimum 2 hverdage før ønsket levering.
Menuen er udviklet til jer, som gerne vil have lidt ekstra fra den grønne kategori.

Knasende grønt og brød


  • 01
    Grøn salat med pocheret æg, asparges og avocado

  • 02
    Ristet bruchetta med blommetomat, hvidløg og basilikum

Grillet og røget


  • 03
    Grillet fladbrød med hummus, falaffel og koriander

  • 04
    Torsk med æggeblomme, rygeost og salat af små kartofler

Lidt om vores take-away

Vores take-away er ikke som den klassiske opfattelse af konceptet. Det er ikke altid mad du kan tage direkte ud af emballagen og sætte tænderne i. Til gengæld får du lækre retter, lavet fra bunden, som leveres portionsopdelt, i emballage som tåler, at komme direkte i ovnen eller mikrobølgeovnen. Det betyder, at du får så frisk mad som overhovedet muligt, men det kræver altså, at du selv kører maden det allersidste skridt i mål. Opvarmingen varierer fra ret til ret, men typisk drejer det sig om 15 minutter ved 180 grader, så er der serveret.

Find hjælp til tilberedning