Take-Away Menuer – Porsborgs Take-Away
Take-Away

Ugens Menu

Vi har sammensat et par gode take-away menuer, som er perfekte til middagen, som gerne må være lidt mere speciel. Fra to personer.

Vi udvikler en ny menu for hver uge, og den givne menu fåes kun i denne uge. Alle menuer leveres som selskabs-menuer, hvor alle elementer er opdelt og klar til anretning. Visse dele skal du selv give en hurtig opvarmning i ovnen. OBS * menuer skal bestilles 2 dage inden ønsket levering

Fredag og Lørdag

Uge 03
DKK. 300,- pr. person

OBS leveres kun fredage og lørdage i den givne uge.

Forret


  • Bagt torsk med små salater, dijonmayo, hakkede æg og kapers
    DKK. 85,-

Hovedret


  • Sprængt oksebryst med friskrevet peberrod, pommes anna og masser af grønt
    DKK. 185,-

Dessert


  • Citronkage med citrusmousse og masser af smag
    DKK. 55,-

Fredag og Lørdag

Uge 04
DKK. 300,- pr. person

OBS leveres kun fredage og lørdage i den givne uge.

Forret


  • Dampet lyssej, syrnet fløde med dildolie, urtecrumble og bagte cherrytomater
    DKK. 85,-

Hovedret


  • Braiseret svinekæber, bagte persillerødder, pommes duchesse og sauce fra brasering
    DKK. 185,-

Dessert


  • Cremet vanilje is, salt karamel og cookie-crumble
    DKK. 55,-

Fredag og Lørdag

Uge 05
DKK. 300,- pr. person

OBS leveres kun fredage og lørdage i den givne uge.

Forret


  • “Quiche Lorraine”-tærte med bagte løg, bacon og revet fyrtårns ost serveres med marineret salat og sourcream dressing
    DKK. 85,-

Hovedret


  • Langtidsstegt kalveculotte, gulerødder glaseret og som pure, pommes fondant og whiskey-sauce
    DKK. 185,-

Dessert


  • Triple chocolate brownie med ristede hasselnødder og passionsfrugt-is
    DKK. 55,-

Lidt om vores take-away

Vores take-away er ikke som den klassiske opfattelse af konceptet. Det er ikke altid mad du kan tage direkte ud af emballagen og sætte tænderne i. Til gengæld får du lækre retter, lavet fra bunden, som leveres portionsopdelt, i emballage som tåler, at komme direkte i ovnen eller mikrobølgeovnen. Det betyder, at du får så frisk mad som overhovedet muligt, men det kræver altså, at du selv kører maden det allersidste skridt i mål. Opvarmingen varierer fra ret til ret, men typisk drejer det sig om 15 minutter ved 180 grader, så er der serveret.

Find hjælp til tilberedning